Mobil

26204135

Adresse:

Valdemarsgade 51, 1665 København V

Mit navn er Zanne Bjerre Romanhoff og jeg har igennem hele mit liv været særlig sensitiv, meget interesseret i mennesker og det spirituelle univers. Interessen er kun blevet stærkere igennem årene. I 2009 tog jeg uddannelsen som clairvoyant healer hos Helle Nemborg.

Dette var starten på en helt ny livsopfattelse, hvor jeg endelig fandt ind til, hvem jeg var og er. Det har virkelig hjulpet og støttet mig igennem årene.

Jeg bruger dagligt healingen både til mig selv og dem, som ønsker hjælp, samt som et redskab til at bevare balance ro og styrke i min hverdag. Healing hjælper mig især i udfordrende tider.

Privat bor jeg i Vanløse med min lille familie, som jeg elsker at tilbringe tid med. Min fritid bliver brugt på spirituelle kurser, bøger, madlavning og gode vine.