Mobil

26204135

Adresse:

Valdemarsgade 51, 1665 København V

Bedre velvære til dig

Som forældre kender man alt til nakkespændinger, ondt i ryg, lænd og skulder og arme der er trætte. Samtidig kan det også være svært at finde tid i hverdagen til at komme få noget behandling.

Vi forældre ved alle, at vi bruger vi ofte vores krop uhensigtsmæssig, fordi vi vil det bedste for vores børn. Det kan være ved amning, det kan være ved bæring i arme, det kan være mindre plads i sengen plus mange andre årsager.

Derfor tilbyder jeg nu i Klinik Valdemar i Valdemarsgade, at I kan komme som en mindre gruppe. Her tænker jeg eks. mødre, fædre eller småbørnsgrupper. Forældre der er hjemmegående eller andre børnegrupper.

Det fungere således, at I kan komme 2 eller 3 forældre med børn, så skiftes I til, at få en 1/2 times behandling. Dem som ikke får behandling, tager sig af det barn, hvis forældre ligger på briksen. Hvis et baby/barn for brug for sin mor/far under behandlingen, så tager vi den der fra. Det skal være en god oplevelse for alle også jeres børn.

Der er plads ude foran til barnevogne, der er mulighed for at få varmt vand og der gøres plads til, at I kan skifte bleer. Så hvem kan sige nej til denne mulighed?

Pga klinikkens størrelse, er der kun plads til max 3 forældre, ellers bliver pladsen for trang.