Mobil

26204135

Adresse:

Valdemarsgade 51, 1665 København V

Ansigtsmassagen der giver opstramning og afslapning

Nu behøver du hverken at overveje eller at overgive dig til botox o.l., for at komme af med de fine linjer og aldringstegn som tiden, vejr og vind sætter på huden.

Japansk Lifting er en afslappende ansigtsmassage, som arbejder målrettet med opstramning af hud og væv i ansigtet, på halsen og på det øvre bryst.

Vi arbejder med teknikker fra ansigts zoneterapi, lymfedrænage, akupressur og bindevævsmassage.

Formålet er at løfte, glatte og afspænde ansigtet, så både ansigt, hals og øvre bryst får en opstramning, fornyet glød og færre rynker.

ABCDS

ABCDE

Ud over de kosmetiske effekter, er behandlingen udviklet til at afspænde og afstresse hele kroppen. Arbejdet med lymfesystemet, vil have en beroligende effekt på hele dit system, og du vil opleve stor ro og velvære under og efter behandlingen. 

Behandlingen kan fx reducere poser under øjnene, og arbejder målrettet med de mere genstridige steder, som pande, mellem øjenbryn og omkring munden, hvor mange oplever de mere dybe rynker. Japansk Lifting vil forbedre hudens hydrering, elasticitet og fasthed, imens den vil forhindre og reducere rynker og manglende muskeltonus.

Behandlingen er altså specielt udviklet til at øge skønhed og fjerne rynker, og derfor følger vi en helt bestemt opskrift. Det er dog muligt at tilpasse behandlingen, hvis du har nogle særlige behov eller udfordringer, som skal have lidt ekstra kærlighed.

Jeg bruger koldpresset Jomfru Hyben olie under massagen, som forhindrer dehydrering af huden samt reducerer aldringstegn. Derud over har olien reducerende effekt på ar fra tidligere skader.

Sidst i behandlingen bruger jeg saltlotion og krystalkugler til at nedkøle huden så du forlader klinikken med en frisk fornemmelse i ansigtet.

Mange kan se en effekt allerede efter første behandling, og Japansk Lifting kan med fordel bruges inden et arrangement, hvor du ønsker at se lidt ekstra frisk ud. Jeg anbefaler altid at du prøver behandlingen først, i god tid, da det kan være forskelligt hvordan man reagerer. 

Har du et mere specifikt problem, som du vil have udbedret, anbefales flere behandlinger inden for en kortere periode. Vi tager en snak om dine ønsker og behov, når vi ses.

ABCD