Mobil

26204135

Adresse:

Valdemarsgade 51, 1665 København V

Mit navn er Maria Lindegård Jæger Dam og jeg er uddannet zoneterapeut, fysiurgisk massør, øreakupunktør samt jeg tilbyder ansigtsbehandlinger.

Jeg er 46 år, født og opvokset i Århus, men siden 2002 har jeg boet i København. Her bor jeg sammen med min mand og vores fælles datter på 11 år.

I 2009 blev jeg uddannet som pædagog, efter jeg havde arbejdet en del år i vuggestueverden.

Marts 2013 faldt min mand pludselig om med hjertestop hjemme, hvor jeg med livreddende førstehjælp reddede hans liv. Det ændrede vores liv og vores værdier, hvorefter vi besluttede os for, at jeg skulle være hjemmegående med vores datter til hun begyndte i skole.

Efter min mands hjertestop fandt de ud af, at han havde en genetisk hjertefejl, hvilket siden har medført over 30 hjertestop og en del indlæggelser. Vi vidste at vores familie ikke ville bære, hvis jeg skulle ud på arbejdsmarked, så i stedet valgte jeg, at springe ud som selvstændig og derved selv kunne styre mit arbejdsliv.

Min mands sygdom gjorde mig mere nysgerrig på kroppen, psyken og alternativ og da jeg altid har set den som en gave at hjælpe andre, valgte jeg at uddanne mig som zoneterapeut og massør. Siden har jeg uddannet mig til øreakupunktør og Lifting Gua Sha® behandler, samt under uddannelse til børnesundhedsvejleder.

I 2021 blev vores datter ramt af svær angst, hvor jeg som fuld støtte til hende, hjalp hende igennem behandlinger og kampen mod angsten. Efter 1,5 år kan hun leve et næsten normalt liv, og være som alle andre børn i hendes alder.

ABCDEF

De sidste 10 år som pårørende (og til 2), har givet mig indsigt i, hvordan et liv kan ændre sig, hvordan man som menneske kan kæmpe nogle kampe og hvilke smerter både fysisk og psykiske, det kan medføre.

Denne livserfaring gør, at jeg altid møder mine klienter hvor de er, med deres historie og med udgangspunkt i den. For ingen historier er ens, og derfor er alle behandlinger forskellige.

Jeg er samtidig også bevidst om, at jeg i begyndelsen er en fremmed person for alle mine klienter, hvor min fornemmeste opgave er, at opbygge en tillid mellem mine klienter og mig. På den måde kan jeg som person og med mine behandlinger hjælpe mine klienter bedst.

Når jeg behandler børn, går jeg stille og rolig frem, følger barnet og overskrider ingen grænser. Samtidig så tager mine behandlinger, råd og vejledning altid udgangspunkt i det enkelte barn og familien.

Ingen børn, voksne eller familier er ens, så derfor vil der altid være forskellige behov der skal dækkes. Samtidig er der for mig ikke en rigtig måde at leve på, men hver person og familie tilpasser deres behov.