Mobil

26204135

Adresse:

Valdemarsgade 51, 1665 København V

En luksus behandling der giver velvære

Lifting Gua Sha er en ansigtsbehandling, der hjælper både dit indre velvære men også dit ydre. Behandlingen består af flere elementer, som alle er med til, at give dig en indre og yder fornyet glød.

Det er en behandling der giver ansigtsløft, udretter rynker, urenheder og giver mere glød i ansigtet, hvor der allerede efter første behandling kan ses en forandringer.

I behandlingen bruger jeg Rosenkvarts Gua Sha, små cupper, rosenvand og øremagnet, som alle er redskaber, der er med til at give de bedste resultater.

Behandlingen er både dejlig blid, men også noget der kan mærkes, for at kunne komme dyb ned i de ubalancer der er skabt i vores ansigter.
Men jeg vil love dig, at du går fra klinikken med den bedste følelse af velværd.

Lifting Gua Sha som behandlingsform er skabt af Mette Brand, det startede med at undervise i Japansk Lifting, men tænke, at man kunne gøre resultaterne endnu bedre, ved at sætte flere behandlingsformer sammen. Med mit diplom og brug af ®, er du garanteret at jeg som behandler, er uddannet hos en af Danmarks mest anderkendte underviser indenfor Japansk Lifting/Lifting Gua Sha®. Mette Brandt har eneret på, at undervise i Lifting Gua Sha®, hvilket også er din garanti for, at hos mig, får du den bedste behandling.